Épületek, helyszínek és a hozzájuk kapcsolódó programlehetőségek

Fő épület: istálló és panzió

 • A központi istálló részben találhatjuk a kancákat, a versenylovakat és a méneket. Köszönthetően József és Edit körültekintő tervezésének, ideálisan került kialakításra, elegendően nagy, korszerű boxokkal. A központi épület egyben a család lakrésze. Jó együtt élni a lovainkkal, így midig időben észrevesszük ha valami nincs rendjén. Az épület nyugati szárnyában az emeleten helyezkedik el a panzió 4 vendégszobája, a földszinten pedig egy teakonyha található. A szobák légkondícionáltak, saját fürdőszobával, Tv-vel, hűtőszekrénnyel felszereltek.

  Home
  Stable
  Apartments
  Lakás
  Istálló
  Panzió
  Grounfloor
  Földszint: a római számok a lovak boxait, míg az arab számok a teakonyhát és az étkezőt jelölik
       
  Upstairs
  A vendégszobák az emeleten helyezkednek el, légkondícionáltak, saját fürdőszobával, TV-vel, hűtőszekrénnyel ellátottak
       
  Diner
  Room
  Bath
  Étkező
  Vendégszoba
  Vendégszoba


Fedeles lovarda

 • A fedeles lovarda egy 45 m * 20 m belterületű, homokos talajú épület, amely rossz idő esetén is lehetővé teszi a lovakkal való foglalkozást. Telente gyakran képezzük a fiatal csikók ugróképességét, szabadonugró pályán. A hobbilovak jelentős része, a csikók és a bértartott lovak a lovarda két oldalán lévő boxokban laknak. A fedeles lovarda bejárata felett és a földszinten összesen 5 szobát alakítottunk ki, 30 fő részére. A szobák légkondícionáltak, saját fürdőszobával, TV-vel, hűtőszekrénnyel felszereltek, az ágyak pedig IKEA felnőtt méretű fa emeletes ágyak.

  Riding hall entrance
  Riding hall
  Apartement rooms
  Fedeles lovarda bejárat
  Lovarda belseje
  Lovardai szobák
  Apartement
  Apartement
  Apartement


Jártató gép

 • A jártató gép az egyik legfontosabb eszköz, mellyel lovainkat fitten tarthatjuk. Naponta egyszer használják a lovak, kb 40 perc időtartamra. Kitűnő lovaglás előtti bemelegítő, vagy lovaglás utáni levezető fázisokhoz is.
  Training mill
  Trainig mill
  Training mill


Medence

 • Szinte elképzelhetetlen a nyár, egy friss vizű medence nélkül, ahol kellemesen lehűthetjük magunkat. A medence 6 m széles, 15 m hosszú és 1,5 m mély, rossz idő esetén lefedhető, illetve napkollektorokkal fűthető, éjszaka bevilágítható.

  Pool
  Pool
  Pool at night


Grillező

 • A grillező és a szalonna sütő hely közvetlenül a medence mellett található és hangulatos sütésekhez nyújt lehetőséget.
  Grill party
  Camp fire
  Saslik
  Grillezés
  Szalonnasütés
  Saslik


Sportpálya

 • A multifunkciós sportpálya gumiburkolatú, alkalmas tenisz, röplabda, kispályás foci, kézilabda és kosárlabda játékokra.
  Sports field Sports field Sports field


Kondícionáló terem

 • A medence mellett található kondícionáló teremben szinte minden izomcsoportra találunk megfelelő gépet. Kardió edzésre egy mágneses ellenállású szobabicikli áll rendelkezésre.
  Gym Gym Gym


Lovas sportpályák

 • A lovastanya bejáratánál fekvő 60m * 70 m nagyságú füves pálya alkalmas akár nagyobb csoportok egyszerre lovagoltatására, ügyességi vetélkedők szervezésére, több ló egyidőben való futószárazására és akár autós ügyességi versenyekre is. A pályához teljes akadálypark tartozik, így könnyen össze lehet állítani egy ugróedzést is. A füves pály mellett található a kisebb 40m * 50m nagyságú homokos bemelegítő pálya, amelyet általában a belovaglók és Balázs szokott igénybe venni a nyáron.
  Training field
  Training field
  Training field


Halastavak

 • A lovastanyához tartozik három halastó összesen mintegy 13 ha területtel. A halastavak közül egy kifejezetten horgásztó, melybe pontyot, amúrt, kárászt és szürke harcsát telepítettünk. A másik kettő a vizisportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódást. Lófürdetés, kajakozás, motorcsónakázás, vizisí, tömlőhúzás és jet-ski vezetésére van lehetőség.
Fishing
Jet-ski
Horse swimming
Horgászat
Jet-ski
Lófürdetés


Íjászat

 • Lehetőség van tradícionális, Kassai féle magyar íjakkal az íjászat alapismereteinek az elsajátításásra. Céltábla, lufi és dinnye állhatnak a célkeresztben. Kimondottan élvezetes sportág, lányok és fiúk is egyformán szeretik!
Fishing
Jet-ski
Horse swimming
Felajzás
Alapállás
Kilövés


Korongozás

 • A medence mögött található fedett színben két korongozóasztal várja a korongozni vágyókat. A korongozás nem egy könnyű feladat, de egy kis segítséggel, formás tálakat, edényeket és kisebb vázákat keszíthetünk.
Fishing
Jet-ski
Horse swimming
Agyagozás
A kész művek
Korongozás


Mottónk

Pusztán a Kabóka kedvéért!

Panoráma kép a központi istálló és apartman épületről

panorama